December-voordeel bij HUM! Welk gratis album kies jij?


HUM! DECEMBER-VOORDEEL

 

Black Friday overleefd? Bij HUM! bieden we gewoon een hele maand lang voordeel en gratis extra's. Lees hieronder alles over onze onnavolgbare decemberactie.


1.
 
Om te beginnen betalen wij de postzegels van iedere bestelling vanaf 10 Euro, dus geen verzendkosten voor Nederland én België. Dat scheelt al snel 5 tot 10 Euro.
2.

Al bijna een traditie... Gratis bij elke bestelling: onze 2019 kerstkaart, dit jaar speciaal voor HUM! getekend door Frodo de Decker. Zijn stripheld "De Ridder" lijkt het goed te kunnen vinden met Tex Willer, maar waarom kijken ze zo achterom?

Deze kaart is niet in de handel verkrijgbaar. Een sneak-preview:

3.

Ook gratis bij iedere bestelling: een softcover HUM-album. Je mag kiezen tussen deel 5 uit de kleurenreeks van Tex Willer "De wreker" of de spin-off in kleur van Torpedo: "1972".

4.
 
Nog meer gratis: bij elke bestelling vanaf 25 Euro: naast bovengenoemde softcover ook nog eens een hardcover uit de HUM-collectie cadeau. Hier is er de keuze tussen de Philemon-klassieker "De Simbabbad van Batbad" en "Mooi Duister".

De fantasiewereld van Fred's Philemon is uniek en onnavolgbaar. Het tekenwerk van Kerascoët is "Mooi", sprookjesachtig zelfs, maar het verhaal van Vehlmann is "Duister"... heel, heel duister.


Kortom...
 
...wil je je stripcollectie aanvullen, of voor iemand anders een album onder de kerstboom leggen? Dan is december een ideaal moment.

 
Bestellen is heel eenvoudig:
  1. klik hier en verstuur een e-mail naar ons met je decemberwensen. Wij sturen je dan een mail terug met alle bestelinfo.
     
  2. heb je wellicht een account bij Catawiki dan vind je al onze albums in de HUM!-shop. Vermeld de code "december-actie" bij je bestelling.
Een overzicht van onze titels vind je hier.
 
(actie geldig van 1 t/m 31 december 2019)
 
 
Wij wensen iedereen prettige feestdagen en een heel gezond en striprijk 2020.


Erik van Helvoort & Ben Kamphuis
HUM!

 

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
 


This email was sent to benk@home.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Helvoort · geheimestraat 1 · Sneek, Fr 8601 AA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp